top of page
Zoeken
  • rludeke

Spatborden erop en dashboard zo goed als klaar.



De spatborden voorzien van 2 lagen epoxy en lasprimer waar nodig. De motorruimte moest op sommige plekken over, waren een paar plekken waar de laag epoxy los liet. Denk dat deze te snel achter elkaar erop gezet was. Maar is nu perfect. Vervolgens vandaag begonnen met de spatborden te passen. Moest nog wel wat aan geslepen worden om alles opgelijnd te krijgen met de rest van de auto. Nu de motorkap er bijgehaald en de volgende uitdaging het passen tussen de spatborden is in volle gang. wordt nog een klusje. :)


Ondertussen is het dashboard zo goed als af, moet nog een oplossing komen voor de lichtschakelaar, de dimfunctie werkt niet meer en er moet nog een retro radio in.

Wat wel gedaan is, de toerenteller is aangepast voor electronische ontsteking

De klok is weer gangbaar gemaakt, lijkt weer te werken. Mocht die er toch mee stoppen, het bovenstaande adres verkoopt ook een repair kit voor de klok :)

En de finale klapper is de olie en koelvloeistof temperatuurmeter die een heel nieuw interieur gekregen heeft. Via de volvo club heb ik bij een lid een digitale vervanger gekocht voor het vervangen van het oude mechaniek wat niet meer te redden was. De temperatuur wordt nu aangegeven met behulp van leds ipv het gele en blauwe bandje. Moet zeggen dat het er prima uitziet.



4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page