top of page
Zoeken
  • rludeke

Spatborden en de neus zitten erop.


Ik heb eerst de spatborden aan de raamkant vastgezet bij het raam en de deuropening, daarna de onderkant bij de deur en de rand langs de motorruimte. Dit was wel even passen met de motorkap erin. Viel niet mee om het zo goed als recht te krijgen. Ik vond de passing bij de parafaan het belangrijkst, gevolg was wel dat de neus een fractie (1 cm ) uit het lood zit. Denk dat het hoort bij een auto uit de zestiger jaren :)

Daarna begonnen met een reparatiestuk aan de rechterkant van de auto uit gezien. Dit is niet helemaal naar mijn zin en ga ik morgen toch iets aanpassen. Slijpschijf erin en een stukje ertussen lassen. Als je goed kijkt naar het gat van de richting aanwijzer zie je dat hij niet helemaal rond is,

De neus zit erop, op de eerste foto is goed te zien dat het gat niet 100% rond is. Gaan we oplossen. klein stukje boven de raw ertussen en eronder iets meer :)

Begin van de binnentunnel zit erin.


De binnentunnel er helemaal in en de gril rand alvast gekocht om te kijken of die rand ook 100% zit. Daar wordt je toch vrolijk van :)

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page